On-line vestnik: PLAČE IN KADRI
On-line vestnik: PLAČE IN KADRI

Pozdravljeni!

Pred vami je obsežnejša izdaja on-line vestnika Plače in kadri, ki vam znova predstavlja kar nekaj zanimivosti s področja kadrov in delovnih razmerij.

Poleg novosti iz zakonodaje smo se tokrat v večji meri posvetili kar odgovorom na vaše dileme, s katerimi se precej pogosto srečujete pri svojem delu.

Spraševali ste nas o odtegljajih pri plači, prvem izplačilu regresa ter preveč izplačanem regresu, prefakturiranju stroškov zaposlenim, odpovedi pogodbe o zaposlitvi iz razloga nesposobnosti, dodatku pri plači zaradi dela v tujini, uporabi vozila v zasebne namene in znižanju plače ob spremembi delovnega mesta.

Naslednja številka on-line vestnika bo za vas pripravljena 7. septembra.

Prijetno branje vam želimo!

Simona Stele,

Strokovna urednica

On-line vestnik Plače in kadri prinaša aktualne strokovne informacije s področja obračunavanja plač in personalistike. Zagotavlja vam obveščenost na področju sprememb in novosti v zakonodaji in vam prinaša odgovore strokovnjakov na vprašanja, ki se najpogosteje zastavljajo v praksi, napotitve na ustrezno pravno podlago in opozorila na posebnosti.

 

 

On-line vestnik Plače in kadri je namenjen vsem, ki morajo dobro poznati področje obračunavanja plač ter področje delovnega prava in kadrovske zakonodaje.

ON-LINE VESTNIK VAM PRINAŠA:

  • nove informacije s področja obračuna osebnih prejemkov vsakih 14 dni
  • komentar novosti delovnopravne zakonodaje
  • koledar obveznosti
  • odgovore strokovnjakov na vprašanja bralcev
  • arhiv vseh številk vestnika od leta 2005 dalje >> TUKAJ
O izidu nove številke on-line vestnika boste obveščeni po elektronski pošti, skupaj s pdf verzijo.

OSEBNA SVETOVALKA ZA ON-LINE VESTNIK

Potrebujete informacije v zvezi z uporabo on-line vestnika?
Na voljo vam je vaša osebna svetovalka Cvetka Gilly!

01/43-45-599


Uredništvo
Simona Stele, strokovna urednica
E-pošta: simona.stele@dashofer.si

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.
Dunajska cesta 21
1000 Ljubljana

Brezplačna modra številka: 080 80 92

On-line vestnik Plače in kadri

ISSN 2350-6253

Copyright 2016 by Dashöfer Holding, Ltd.
& Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

Vse pravice, predvsem avtorske pravice, licenčne pravice in pravice industrijske lastnine so izključna last Dashöfer Holding, Ltd. in so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah. Vse pravice so pridržane, predvsem pravica do razmnoževanja, distribucije in prevoda. Brez predhodnega pisnega dovoljenja založbe je prepovedana reprodukcija v kakršnikoli obliki (tisk, fotokopiranje, elektronske ali druge reprodukcijske oblike) in tudi shranjevanje, predelava ali širjenje z uporabo elektronskih off-line sistemov.

Informacije, ki jih vsebuje to delo, so bile pripravljene na osnovi najboljših spoznanj v času objave. Zaradi neenotnih pravnih razlag in nepopolnih rezultatov raziskav ter zakonodaje pa delo ne zagotavlja absolutne brezhibnosti.