On-line vestnik: PLAČE IN KADRI
On-line vestnik: PLAČE IN KADRI

Pozdravljeni!

Tokratna izdaja on-line vestnika je v večji meri posvečena rubriki Vprašanja in odgovori. Prepričani smo, da boste našli ustrezne rešitve na dileme, s katerimi se srečujete pri delu.

Odgovarjali smo na vprašanja s področja povračil stroškov, zaposlitve tujih državljanov, poškodb pri delu, odprtju s.p. ter tudi o boniteti za zaposlenega.

Med drugim pa je bilo tudi potrjeno, da veto na spremembo Zakona o dohodnini ni bil izglasovan, kar pomeni, da je sprememba zakona stopila v veljavo in v uporabo. Tako je bil v Uradnem listu RS, št. 63/2016, z dne 7. 10. 2016 objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o dohodnini (ZDoh-2R). O tem pa bomo seveda pisali tudi v eni izmed prihodnjih izdaj.

Prijetno branje!

On-line vestnik Plače in kadri prinaša aktualne strokovne informacije s področja obračunavanja plač in personalistike. Zagotavlja vam obveščenost na področju sprememb in novosti v zakonodaji in vam prinaša odgovore strokovnjakov na vprašanja, ki se najpogosteje zastavljajo v praksi, napotitve na ustrezno pravno podlago in opozorila na posebnosti.

 

 

On-line vestnik Plače in kadri je namenjen vsem, ki morajo dobro poznati področje obračunavanja plač ter področje delovnega prava in kadrovske zakonodaje.

ON-LINE VESTNIK VAM PRINAŠA:

  • nove informacije s področja obračuna osebnih prejemkov vsakih 14 dni
  • komentar novosti delovnopravne zakonodaje
  • koledar obveznosti
  • odgovore strokovnjakov na vprašanja bralcev
  • arhiv vseh številk vestnika od leta 2005 dalje >> TUKAJ
O izidu nove številke on-line vestnika boste obveščeni po elektronski pošti, skupaj s pdf verzijo.

OSEBNA SVETOVALKA ZA ON-LINE VESTNIK

Potrebujete informacije v zvezi z uporabo on-line vestnika?
Na voljo vam je vaša osebna svetovalka Cvetka Gilly!

01/43-45-599


Uredništvo
Simona Stele, strokovna urednica
E-pošta: simona.stele@dashofer.si

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.
Dunajska cesta 21
1000 Ljubljana

Brezplačna modra številka: 080 80 92

On-line vestnik Plače in kadri

ISSN 2350-6253

Copyright 2016 by Dashöfer Holding, Ltd.
& Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

Vse pravice, predvsem avtorske pravice, licenčne pravice in pravice industrijske lastnine so izključna last Dashöfer Holding, Ltd. in so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah. Vse pravice so pridržane, predvsem pravica do razmnoževanja, distribucije in prevoda. Brez predhodnega pisnega dovoljenja založbe je prepovedana reprodukcija v kakršnikoli obliki (tisk, fotokopiranje, elektronske ali druge reprodukcijske oblike) in tudi shranjevanje, predelava ali širjenje z uporabo elektronskih off-line sistemov.

Informacije, ki jih vsebuje to delo, so bile pripravljene na osnovi najboljših spoznanj v času objave. Zaradi neenotnih pravnih razlag in nepopolnih rezultatov raziskav ter zakonodaje pa delo ne zagotavlja absolutne brezhibnosti.